glgouda

Een ballonvaart boven Gouda vergeet je nooit

Een ballonvaart is op zichzelf al een erg bijzonder uitje. De enige manier om rustig en in een ontspannend tempo het landschap onder je te verkennen. Een toren beklimmen voor het uitzicht is leuk, maar je zult al gauw uitgekeken zijn omdat het uitzicht in principe onveranderd blijft. Een reden waarom een ballonvaart met ballonvaartmaken.com erg aan te raden is. Het is daarbij erg aan te raden om Gouda als opstijglocatie te kiezen

Waarom Gouda?

Gouda staat bekend als een van de meest romantische steden van Nederland. Met zijn prachtige grachten en vele historische bezienswaardigheden is Gouda niet alleen vanaf de grond, maar ook zeker vanuit de lucht het aanzien meer dan waard. Een ballonvaart boven Gouda is om deze reden een bijzondere ervaring. Daarnaast ligt Gouda vrij centraal in Nederland. Het ligt tussen steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht in, maar ligt tegelijkertijd midden in de Nederlandse weilanden.

Groene hart

Gouda is omringd door typische Nederlandse landschappen. Gouda ligt namelijk nabij het groene hart. Het gebied bestaat uit prachtige groene weiden, rivieren, molens, tulpenvelden, meren en dijken. Hoe mooi is het om dergelijk landschap in alle rust en stilte tot je te nemen? Nadat je boven het bruisende en mooie stadscentrum van Gouda hebt gehangen, vlieg je zo boven de beekjes, molens en koeien die grazen in de weilanden. Een ballonvaart boven Gouda en omgeving is het enige uitje dat je zo’n unieke ervaring kan bieden. 

Perfecte combinatie

Gouda is een ideale opstijglocatie voor een ballonvaart omdat deze plaats je de mogelijkheid biedt om de rust en pracht van het landschap van het groene hart te combineren met de stedelijke schoonheid die Gouda zelf te bieden heeft. Ook zit je boven Gouda niet ver van bijvoorbeeld Rotterdam af en zou je ook vanuit de lucht op Rotterdam kunnen neerkijken. Je zou met het gezelschap waarmee je de mand deelt, kunnen besluiten om boven de mooie Hollandse Ijssel richting Rotterdam te gaan nadat je al een rondje boven het groene hart en Gouda hebt gemaakt: klinkt super toch?